FLYTTET!!! Litteraten: Poetikkseminar med Vigdis Hjorth

NB! GRUNNET UVÆRET ER ARRANGEMENTET FLYTTET TIL FREDAG 10.1 KL. 19.00! Om du ikke får benyttet billetten din ønsker vi beskjed så fort som mulig, slik at noen andre kan få overta plassen din!

Vigdis Hjorth står på Litteratens første plakat i 2020, og åpner samtidig vårens rekke med poetikkseminar, som arrangeres på Perspektivet Museum.

Vigdis Hjorth skriver eksistensielle bøker om menneskers vilkår og livsvalg, og har et skarpt blikk for aktuelle temaer i samtiden. Med “Hjulskift” (2007), “Snakk til meg” (2010), “Tredve dager i Sandefjord” (2011), “Leve posthornet!” (2012) og “Et norsk hus” (2014) har hun markert seg sterkt som en uredd politisk forfatter. Det virkelig store gjennombruddet kom med “Arv og miljø” (2016), som ble både kritikerfavoritt og en stor salgssuksess. I 2018 kom “Lærerinnens sang”, en roman om å bli grundig rokket i sin selvforståelse.

Poetikkseminaret er en åpen forelesningsrekke der Forfatterstudiets gjestelærere reflekterer rundt et selvvalgt emne. Seminaret arrangeres av Forfatterstudiet, Forfattersentrum og Perspektivet Museum, og er åpent for alle.

Dørene åpner kl. 18.30.

Gratis inngang! NB! Billett kreves, klikk her!  Arrangementet er nå fullt!

Litteraten er støttet av Norsk Forfattersentrums medlemsfond og Fritt Ord.

Foto: Agnete Brun