Søndag med musikk og dans

Spellemannslaget i BUL Tromsø og Folkedanslaget spiller opp til fest på årets siste åpningsdag i Perspektivet Folkeparken!


25. august 2024 klokken 12.00–16.00
Kvaløyvegen 38

Siste åpne søndag

Is fra Stabburet kiosk, stylter, kast på boks, båtbygging, utstillinger, omvisninger og morsomme verksteder og opplevelser gjennom hele sommeren. Dette er bare noe av det vi serverer for å lokke fram sommerstemningen. Søndag 25. august er siste åpningsdag for sesongen.

Om Spellemannslaget

Spellmannslaget i BUL Tromsø skal ta vare på og føre vidare folkemusikktradisjonen og slåttemusikken i Nord – Norge. Musikken skal brukast som miljøskapande samværsform. Musikken som blir spelt er tradisjonsmusikk (dansemusikk), stort sett fra Nord Norge og Nord Kalotten.

Folkedanslaget ønsker et godt dansemiljø, samtidig som de ønsker å ta vare på og utvikle norsk folkedans og musikk. Folkedanslaget har tro på at danseglede gir de beste  forutsetninger for at både det faglige og det sosiale skal kunne fungere sammen.

Sommerens program

Vi holder åpent kl. 12.00 – 16.00 hver søndag mellom 23. juni og 25. august. Vi oppdaterer fortløpende kalendern med opplevelser, så følg med her og på Facebook

Vi gleder oss til å møte deg i Perspektivet Folkeparken i sommer, vi ses i Kvaløyvegen 38