Grafitti på Bukta for alle

Lørdag 20. juli blir det grafitti-verksted med kunstner André Enger Aas i samarbeid med Buktafestivalen.


20. juli 2024 klokken 12.00–16.00

Samarbeid med Buktafestivalen

Denne helgen kan du delta på et samarbeidsprosjekt mellom Perspektivet Museum og Buktafestivalen. Her kan du sammen med kunstner André Enger Aas være med å dekorere Buktafestivalens containere til festivalen. 

Om grafitti-verkstedet

Verkstedet passer fra 6 år og opp og vil foregå på parkeringsplassen ved Telegrafbukta, Perspektivet Folkeparken i Kvaløyvegen 38.

Enger Aas har bred undervisnings- og formidlingserfaring, og benytter en stor variasjon av teknikker i sitt kunstnervirke. Teknikker som blir brukt her er grafitti kombinert med blant annet sjablong og frihånd. 

Obs! På grunn av samarbeidet med Buktafestivalen vil Folkeparken flytte sin åpningsdag i uke 29 fra søndag til lørdag. Få med deg Bukta for alle, Grafitti-verksted, kjøp deg en is i Stabburet eller ta deg en tur i Kvitnesgården – helt gratis!

Aktiviteter, utstillinger og kiosk

Is fra Stabburet kiosk, stylter, kast på boks, båtbygging, utstillinger, omvisninger og morsomme verksteder og opplevelser gjennom hele sommeren. Dette er bare noe av det vi serverer for å lokke fram sommerstemningen. Gled deg til herlige søndager mellom klokka 12 og 16 i parken!

Sommerens program

Vi holder åpent kl. 12.00 – 16.00 hver søndag mellom 23. juni og 25. august. Vi oppdaterer fortløpende kalendern med opplevelser, så følg med her og på Facebook

Vi gleder oss til å møte deg i Perspektivet Folkeparken i sommer, vi ses i Kvaløyvegen 38