Kick-off til Bukta for alle

Søndag 14. juli lader vi opp til Bukta for alle, lager festivaldekorasjoner og arrangerer grafitti-verksted med kunstner André Enger Aas.


14. juli 2024 klokken 12.00–16.00

Samarbeid med Buktafestivalen

I to helger i sommer kan du delta på et samarbeidsprosjekt mellom Perspektivet Museum og Buktafestivalen. Denne søndagen lader vi opp med å lage festivaldekorasjoner til Bukta for alle, og arrangerer grafittiverksted med kunstner André Enger Aas. 

Om grafitti-verkstedet

Verkstedet passer fra 6 år og opp og vil foregå ved Kvitnesgården, Perspektivet Folkeparken i Kvaløyvegen 38.

Enger Aas har bred undervisnings- og formidlingserfaring, og benytter en stor variasjon av teknikker i sitt kunstnervirke. Teknikker som blir brukt her er grafitti kombinert med blant annet sjablong og frihånd. 

Aktiviteter, utstillinger og kiosk

Is fra Stabburet kiosk, stylter, kast på boks, båtbygging, utstillinger, omvisninger og morsomme verksteder og opplevelser gjennom hele sommeren. Dette er bare noe av det vi serverer for å lokke fram sommerstemningen. Gled deg til herlige søndager mellom klokka 12 og 16 i parken!

Sommerens program

Vi holder åpent kl. 12.00 – 16.00 hver søndag mellom 23. juni og 25. august. Vi oppdaterer fortløpende kalendern med opplevelser, så følg med her og på Facebook

Vi gleder oss til å møte deg i Perspektivet Folkeparken i sommer, vi ses i Kvaløyvegen 38