Utstillingsåpning “Verdensfarger”

Innføringsklassen på Tromstun skole og Perspektivet Museum inviterer til utstillingsåpning 23. juni. Utøvere fra KULTA deltar i åpning og vil utføre ulike opptredener i området rundt Kvitnesgården. Utstillingen vil være tilgjengelig for publikum hele sommersesongen. Gratis og åpent for alle.

Stabburskaféen vil være åpen fra kl. 14 – 17 denne dagen.

De tre første ukene av juni har elevene i IFK klassen på Tromstun skole vært med på prosjektet “Mellom Gatekunst og Friluftsmuseum” som er et samarbeid mellom Perspektivet Museum, Tromstun skole og Cit-egration (UIT). I løpet av perioden har elevene blitt kjent med museet og hvordan vi arbeider. I tillegg har vi utforsket uttrykket gatekunst, både historisk samt skapt en egen midlertidig utstilling i Folkeparken Friluftsmuseum.  Som igangsetter for arbeidet har vi brukt Perspektivet Museum sine utstillinger og byvandringer i Tromsø sentrum. Arbeidet i gatekunstverkstedet ledes av kunstner André Enger Aas i samarbeid med prosjektleder og pedagog Lise Rebekka Paltiel.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Norges Museumsforbund, Nofi, Kurant og Levende lokaler(Tromsø kommune).