VI GÅR OMBORD! Kystdagen 29. august

Velkommen til en innholdsrik søndag 29. august med aktiviteter til lands og til vanns for små og store.

Perspektivet Museum deltar med åpen dag i Folkeparken Friluftsmuseum. Her kan du lære mer om livet på en Nord-Norsk kystgård, fiskerbonden og kvinnenes viktige rolle under Lofotfisket. Velkommen på drop-in guiding både i Kvitnesgården med utstillingene Klunkestua og De kjære vesener, og Stornaustet med utstillingen In Cod We Trust og fembøringene ‘Merkur’ og ‘Drauen’.
I tillegg kan du besøke Åsne Kummeneje Mellems utstilling ‘Kven er kven’ i andre etasje i Kvitnesgården, og utstillingen ‘Sommerkunst’ utendørs på området.

Kiosken i Stabburet kjører sesongavslutning med halv pris på is! I tillegg kan du kjøpe kaffe, te, brus og noe smått å bite i. Utenfor Stabburet legger vi fram leker og aktiviteter for hele familien.

Åpningstid Folkeparken Friluftsmuseum 29. august: 11.00 – 16.00

Arrangementet går av stabelen ved Polarmuseet, Norges arktiske universitetsmuseum, Perspektivet Museum (Folkeparken) og Telegrafbukta ved det gamle akvariet.
Vi samarbeider med Redningsselskapet, kystlaget Arctandria og Perspektivet Museum om en dag i båtens og kystens tegn knyttet til to nye utstillinger på Universitetsmuseet.
Samarbeidet omfatter også Hermes II, som vil gå i skytteltrafikk mellom Polarmuseet og Telegrafbukta.

Se fullstendig program og info om påmelding til Hermes II.
Illustrasjon: Bjørn Hatteng, UiT

VELKOMMEN! ???