Vil du være med på animasjonsverksted? (9-13 år)

Har du lurt på om du kan lage din egen animasjonsfilm? Da er dette verkstedet for deg. På Perspektivet Museum får du møte filmregissør Natalia Malykhina Bratli, som lærer deg hvordan du med enkle verktøy kan lage din egen animasjonsfilm.

Se filmen DIN på kino!

TIFF Junior og Perspektivet Museum inviterer til animasjonsverksted med Natalia Malykhina Bratli i begynnelsen av september. Resultatene fra animasjonsverkstedet vil bli vist som forfilm på avslutningsseremonien onsdag 6. september kl. 17.00 på Verdensteatret.

La deg inspirere av en ekte filmregissør

Natalia driver animasjonsstudioet Ulvenfilm, som lager snille og morsomme animasjonsfilmer for barn. Under animasjonsverkstedet kan du la deg inspirere av hennes filmer og gode tips for hvordan en animasjonsfilm lages. Verkstedet ledes sammen med Perspektivets formidlingsleder Camilla Erenius, som har lang erfaring med formidling for barn og unge.

Påmelding

Fredag 1. september 17:30-19:30 (9-13 år)

Lørdag 2. september 10:00-11:30 (6-8 år) og 16:00-18:00 (9-13 år)

Sted: Perspektivet Museum i Storgata 95

Meld deg på via tiffjunior.no

Natalia Malykhina Bratli har mer enn 25 års erfaring fra tegnefilm, serier, reklamer, TV-program og animasjon. Hun er manusforfatter, produsent og regissør i et animasjonsstudio Ulvenfilm på Lillehammer. Camilla Erenius er formidlingsleder på Perspektivet Museum siden 2010.