Jul gjennom tidene

Vi fortsetter suksessen med Jul gjennom tidene i Folkeparken. Over 300 mennesker fant veien til arrangementet sist lørdag, og fantastiske Grønnåsen Barnekor satte stemningen med en nydelig julekonsert.

NODA sto for en svært populært nissefilte-workshop, og Bokbussen stilte med åpent lånetilbud og to eventyrstunder med Heidi Stenvold i løpet av dagen.

Bli med lørdag 16.12

Lørdag 16. desember er det eventyrstunder med Liv Helene Willumsen, Julekonsert med Kor Libertas, workshop med porselenmaling, Bokbussen og Julegavesnekring. Alle aktiviteter, og kaffe og vafler, vil være gratis. Arrangementet er et samarbeid mellom Framtiden i våre hender NordTromsø Bibliotek og Byarkiv og Perspektivet Museum, og er støttet av Samfunnsløftet, Sparebankstiftelsen og Tromsø Kommune.

Program lørdag 16. desember


12:00 og 14:00 Eventyrstund med Liv Helene Willumsen

13:00 Julekonsert med Kor Libertas

Hele dagen: Redesign-verksted med Framtiden i våre hender Nord, Julegavesnekring med Nova Interiør, Bokbussen kommer på besøk.

Kom og bli med på en magisk tidsreise gjennom julens tradisjoner!

Alle aktiviteter, og kaffe og vafler, vil være gratis.

Arrangementet er et samarbeid mellom Framtiden i våre hender Nord, Tromsø Bibliotek og Byarkiv og Perspektivet Museum, og er støttet av Samfunnsløftet, Sparebankstiftelsen og Tromsø Kommune.

Besøk oss i Kvaløyvegen 38 – Perspektivet Folkeparken


Publisert:

av: