Klart for BaRNaS MuSeuMSDaG!

Søndag 23. august, kl 12:00 – 16:00 i Folkeparken er det endelig tid for Barnas Museumsdag – en dag fullspekket med program for hele familien!

Sammen med våre flotte samarbeidspartnere tilbyr vi et hav av aktiviteter der alt er gratis, med unntak av en symbolsk sum for ridetur og båtroing.

MAT OG DRIKKE:
Det blir salg av brus, juice, kaffe, te, pølse, is, kake, kanelsnurr, bolle, sjokolade m mer. Nytt av året; vi tar nå kort! 🙂

PARKERING:
Det er parkeringsplass ved Telegrafbukta.Vi anbefaler allikevel sykkel denne dagen, da det er begrenset med parkeringsplasser for bil.
Det er skiltede offentlige HC-plasser der Mellomveien kommer inn i Kvaløyvegen (ved Telegrafbukta). Tromsømarka prosjektet ved Tromsø Kommune har sørget for god fremkommelighet som knytter områdene sammen. Vi har imidlertid ikke kapasitet til å vokte disse plassene denne dagen, så der er det først til mølla.

TILGJENGELIGHET PÅ OMRÅDET:
Vi takker Tromsømarkaprosjektet ved Tromsø Kommune som nylig oppgradert stiene på området. Her skal det med andre ord være god plass for både hjul og ben.

Velkommen!


Publisert:

av: