KULTURNATTA på Perspektivet

Under Kulturnatta holder vi alle museets utstillinger åpen fra kl. 10.00 til kl. 20.30.

Gjennom hele dagen kan dessuten både barn og voksne besøke og benytte vår velassorterte Bokbyttekafé i første etasje.
Vi vil også tilby lett servering i Café Cora.

Utover kvelden kan du også få med deg noen andre høydepunkter:
Kl. 18.00 blir det omvisning med vår egen konservator Marianne A. Olsen i utstillingen om religiøse felleskap i Tromsø, Homo Religiosus.

Kl. 19.00 avvikles arrangementet Kulturnatta på museumsloftet: Svingens mørke verden, der barn i mellomtrinnalder inviteres til en skummel opplesningsseanse med forfatter Arne Svingen. Svingen er en av våre mest anerkjente barne-og ungdomsbokforfattere, og vi lover en nervepirrende kveld for det unge publikummet.

Kl. 19.00: samtidig som barnearrangementet pågår tilbyr vi foreldreparkering i Café Cora. Her vil Tromsø-forfatter Jon-Magnus Habbestad samtale med Ruben Moi om romanen «Splittelsen», som er en fremtidsvisjon der Nord- og Sør-Norge deles i to av et jordskjelv. I kaoset som oppstår, ser ordføreren i Tromsø kommune sitt snitt til å gjøre statskupp og erklære Nord-Norge for en selvstendig nasjon. Forholdet til Sør-Norge er imidlertid anstrengt, og frykten for invasjon er stor. Sosial uro, fattigdom og isolasjon fra resten av verden preger dagliglivet. Hvordan utvikler dette dramaet seg? Av hvilke grunner?

Begge arrangementene kl. 19.00 er i samarbeid med Ordkalotten Internasjonale Litteraturfestival.

Arrangementene er gratis og åpen for alle.


Publisert:

av: