Magisk julearrangement i Folkeparken

Over 200 mennesker fant veien til arrangementet «Jul gjennom tidene» i Perspektivet Folkeparken forrige helg. Arrangementet er ledet av Framtiden i våre hender i samarbeid med Perspektivet Museum og Tromsø Bibliotek, og finner sted fra kl. 11.00 til 15.00 de tre første lørdagene i desember.

Utstillinger og gratis kafé

Utstillingene handler om juletradisjoner gjennom tidene, men også med fokus på bærekraft og utvikling i forhold til jul og konsum. I tillegg har vi en hyggelig kafé med gratis vafler og varm drikke.

Åpningshelgen

Sist lørdag var det offisiell åpning ved Aslaug Eidsvik(administrativ leder Perspektivet Museum) og Anja Bakken Rise (leder for Framtiden i våre hender). Skittenelv skolekorps hadde julekonsert, det var to forestillinger om juletradisjoner med Straumeyjar Vikinglag og Nordnorsk Kunstmuseum holdt workshop i lysdekorering. Både store og små så ut til å kose seg stort på julearrangementet, og en Bestemor på besøk med barnebarna ga arrangementet terning kast 6.

Program lørdag 9. desember


11.30 Grønnåsen barnekor

12.00 og 14.00 Eventyrstund med Tromsø bibliotek og byarkiv

Hele dagen Besøk av Bokbussen i regi av Tromsø bibliotek og byarkiv, Nissefilte-verksted i regi av NODA

Kom og bli med på en magisk tidsreise gjennom julens tradisjoner!

Alle aktiviteter, og kaffe og vafler, vil være gratis.

Arrangementet er et samarbeid mellom Framtiden i våre hender Nord, Tromsø Bibliotek og Byarkiv og Perspektivet Museum, og er støttet av Samfunnsløftet, Sparebankstiftelsen og Tromsø Kommune.

Besøk oss i Kvaløyvegen 38 – Perspektivet Folkeparken


Publisert:

av: