Katalog Gatelangs med fotograf Knut Stokmo

kr 250

Endelig er den her, katalogen som lokalbefolkning så vel som turister har etterspurt helt siden vi åpnet utstillingen Gatelangs med fotograf Knut Stokmo. Katalogen med samme navn har blitt en praktbok som gir et fantastisk innblikk i en spennende fase både for fotografen Knut og Tromsø som by på 50- og 60-tallet. Boken er nydelig utarbeidet av designer Liv Ragnhild Kjellman og redaktør Mari Hildung, og har et interessant forord skrevet av forhenværende direktør Astri Fremmerlid som også var kurator for utstillingen.

På lager

Beskrivelse

Endelig er den her, katalogen som lokalbefolkning så vel som turister har etterspurt helt siden vi åpnet utstillingen Gatelangs med fotograf Knut Stokmo.
Katalogen med samme navn har blitt en praktbok som gir et fantastisk innblikk i en spennende fase både for fotografen Knut og Tromsø som by på 50- og 60-tallet. Boken er nydelig utarbeidet av designer Liv Ragnhild Kjellman og redaktør Mari Hildung, og har et interessant forord skrevet av forhenværende direktør Astri Fremmerlid som også var kurator for utstillingen.