Ny publikumsrekord på BaRNaS MuSeuMSDaG!

Perspektivet Museum arrangerte Barnas Museumsdag for sekstende året på rad i Folkeparken den 23. august. Sammen med våre tolv samarbeidspartnere kunne vi tilby barnefamilier et spennende og allsidig program, med muligheter for både å lære, oppleve og ikke minst gjøre selv. I 2015 bestod programmet av femten aktivitetsposter, to konserter og tre utstillinger. Noen aktiviteter var kjent fra før, og en del var nytt av året.

Med unntak av en symbolsk sum for hesteridning, var alt gratis. Perspektivet Museum retter en stor, varm takk til våre fantastiske samarbeidspartnere for alt arbeid som ble lagt ned både før, under og etter arrangementet:
NORDNORSK VITENSENTER, TROMSØ BIBLIOTEK, STRAUMEYJAR, GÁISI GIELLAGUOVDDÁŠ, RØDE KORS HJELPEKORPS, CECILIE med familie og islandshestene GLOI, VIDA og DRAUMUR, KULINGEN 4H, POLARIA OPPLEVELSESSENTER, TROMSØ HUSFLIDSLAG, RØDE KORS FLERKULTUR, KJØKKENSJEFEN OG BAKEHUSET TROMSØ.

VEKKET BARNAS MUSEUMSDAG INTERESSEN FOR BUESKYTING, BÅTLIV ELLER FØRSTEHJELP? Samtlige institusjoner og organisasjoner på Barnas Museumsdag har helårs tilbud til barnefamilier i Tromsø, så var du en av dem som oppdaget et nytt interessefelt denne dagen, vet du nå litt mer om hvem du kan kontakte for å møte likesinnede.

Bilder fra dagen finner du her


Publisert:

av: