Rekordoppmøte på siste søndag i Folkeparken!

23. august var siste åpningsdag på friluftsanlegget vårt i Folkeparken med god stemning og hele 187 oppmøtte! På tross av en noe annerledes sommer med korona og restriksjoner hengende over oss har vi hatt en fantastisk sommersesong med mange trivelige gjester! Gjennom sesongen har vi hatt over to hundre mennesker på omvisning i flotte Kvitnesgården og totalt over 1000 besøkende.

Vi har holdt grafitti-workshops, åpen café og ulike aktiviteter for hele familien og gleder oss allerede til neste sommer!

Inne på området har vi også hatt selskap av kunstprosjektet Failure, Understanding, Care & Kunst som har huset mange utstillinger av flere lokale Tromsø-kunstnere både i og utenfor campingvognen deres. De vil også holde åpent kommende lørdag og søndag fra 12 til 16.

Nytt for i år er QR-kode vandringene som er plassert rundt om i Folkeparken. Her kan du høre ulike lydspor med lokalhistorie tilknyttet Folkeparken, QR-kodene blir stående en stund ut over høsten – så det er ennå ikke for sent! Her har det allerede blikket 240 avspillinger på en og en halv måned, noe vi synes er kjempestas!

Sesongen i Folkeparken er over for denne gang, men på museet vårt i Storgata er vi i  full sving med ny utstilling! Siste sjanse for å se utstillingene Gatelangs med fotograf Knut Stokmo, Homo Religiosus og Sara Fabricius/Cora Sandel er søndag denne uken. Utstillingen Born Free er fortsatt mulig å se frem til midten av oktober, og vi håper du tar turen innom!

Vi sees!


Publisert:

av: