Thomas Birkeland ny styreleder

Thomas Birkeland ble 3. mai valgt til ny styreleder på Perspektivet Museum.  Birkeland jobber som utvalgsleder for Helse- og velferd i Tromsø kommune, og har sittet to perioder som varamedlem i Perspektivet Museums styre. 

Helt siden jeg var her som barneskoleelev og hørte om Cora Sandel har jeg brydd meg om Perspektivet, forteller han. – I tiden som varamedlem har jeg møtt en rekke ganger, og er fascinert over den kunnskapen og kompetansen de ansatte har. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med museet og den jobben vi skal gjøre sammen.

Thomas Birkeland

Med unntak av de ansattes representant er det Tromsø kommune (utvalg for miljø, idrett, kultur og samfunnsutvikling) som oppnevner museets styre. De øvrige medlemmene er: Rebekka Brox Liabø, Morten Skandfer, Sara Holte Jaklin, Manar Kajaali. Varamedlemmer: Emil Karlsen, May Tordis Simonsen, Kjeld Nash, Eva Svaneblom, Carl Axel Reibo Gundersen.

Fornyelse og kontinuitet

Direktør Marianne A. Olsen ser frem til å samarbeide med det nye styret, som både representerer fornyelse og kontinuitet. Hun takker tidligere styreleder Morten Skandfer som har gjort en formidabel jobb. Både Birkeland og Olsen er svært glade for at Skandfer fortsetter som styremedlem. 


Publisert:

av: