Utstillingsåpning “Verdensfarger”

Innføringsklassen på Tromstun skole og Perspektivet Museum inviterer til utstillingsåpning lørdag 23. juni kl. 14.00. Utøvere fra KULTA deltar i åpning og vil utføre ulike opptredener i området rundt Kvitnesgården. Stabburskaféen vil være åpen fra kl. 14 – 17 denne dagen.

De tre første ukene av juni har elevene i IFK klassen på Tromstun skole vært med på prosjektet “Mellom Gatekunst og Friluftsmuseum” som er et samarbeid mellom Perspektivet Museum, Tromstun skole og Cit-egration (UIT). I løpet av perioden har elevene blitt kjent med museet og hvordan vi arbeider. I tillegg har vi utforsket uttrykket gatekunst, både historisk samt skapt en egen midlertidig utstilling i Folkeparken Friluftsmuseum.  Som igangsetter for arbeidet har vi brukt Perspektivet Museum sine utstillinger og byvandringer i Tromsø sentrum. Arbeidet i gatekunstverkstedet ledes av kunstner André Enger Aas i samarbeid med prosjektleder og pedagog Lise Rebekka Paltiel.

Utstillingen Verdensfarger vil være tilgjengelig for publikum hele sommersesongen. Gratis og åpent for alle.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Norges Museumsforbund, Nofi, Kurant og Levende lokaler(Tromsø kommune).

 


Publisert:

av: