Vindusbyttingen ferdig

Alle vinduene på gateplanet er nå byttet ut, og det jobbes oppover i etasjene. Dette fører til at det er varmt og hyggelig (strandstemning til og med!) i første etasje igjen, og vi kan ha museet åpent framover. Deler av utstillingene vil midlertidig måtte settes ut av spill av hensyn til arbeidet, men dørene blir åpne til vanlige åpningstider, og mesteparten av våre utstillinger kan oppleves igjen. Velkommen!

I 2018 kunne vi med stor glede meddele å ha fått fullfinansiert en istandsetting av fasaden på Storgata 95, ved hjelp av tilskudd fra Riksantikvaren og Stiftelsen UNI. Prosjektet omfatter istandsetting av tak, bytting av vinduer og maling av fasade. Nå er turen kommet til bytting av vinduer.

Vi gleder oss stort til å få en mer historisk korrekt fasade, for ikke å snakke om det dette skiftet vil gjøre for inneklimaet vårt. Arbeidet vil i perioder føre til at vi vil måtte stenge av hele eller deler av museet, av hensyn til både gjester, personalet og framgangen i arbeidet. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, vi kommer å være tilgjengelige så mye det lar seg gjøre.

Følg med på hjemmesiden vår, og i sosiale medier for oppdatert informasjon.


Publisert:

av: