Sommer i Folkeparken MED PERFORMANCE FRA DUODUO

SØNDAGER kl. 12–16
Besøk utstillingene Klunkestua og De kjære vesener i Kvitnesgården, In cod we trust og fembøringene­ i Stornaustet, eller kjøp deg en is i stabburskiosken­. Morsomme aktiviteter for hele familien blir det også.
Omvisning i Kvitnesgården – drop in kl. 12–15. ???
Følg også med på Facebook og hjemmesiden for oppdatert info gjennom sesongen.

DUODUO
Miljøkunstprosjektet “Failure, Understanding, Care (& Kunst)” presenterer “DyeDye”, et prosjekt av kunstnerduoen DuoDuo.
Lørdag 20 august skal DuoDuo demonstrere eksperimentelle prosesser med farging av stoffer, utnyttelse av lokale planter og fauna til formålet. Søndag 21 august, som en del av de åpne dagene i Folkeparken i regi av Perspektivet Museum, vasker, tørker og henger DuoDuo de fargede tekstilene i Folkeparken.
I tillegg inviterer DuoDuo alle til en drop-in “fika” hvor man kan prøve te laget av lokale planter.
DuoDuo er kunstnerduoen Asta Tutavae Iversen og Humle Rosenkvist, som ble etablert i Tromsø 2017. De beskriver praksisen sin slik:
“Vårt arbeid er en nysgjerrig undersøkelse av deling, og vi jobber med offentlig deltakelse og handlinger for deling mellom individer, ofte basert på tosomhet. Hvordan dele likt og hvordan forbli et individ selv om du handler i symbiose. Vi er interessert i hvor funksjonell deling blir dysfunksjonell og hva slags dynamikk dette kan bringe.”
DuoDuo ønsker å takke Nordnorsk Kunstnersenter som har vist forståelse slik at prosjektet omsider kan bli realisert to år etter unnfangelsen og takk til Perspektivet Museum for støtten, Folkeparkens voktere. Takk til Nor textil for tekstilene.
Prosjektet er finansiert av Nord Norsk Kunstnersenter og Tromsø kommune.
Lørdag 20/8 kl 12.00-16.00
Søndag 21/8 kl 12.00-16.00
VELKOMMEN! ??? ☕️