Bokbussen & Grafitti-workshop i Folkeparken

I dag får vi besøk av Bokbussen kl. 12 – 16! Tromsø Biblioteks nye flotte bokbuss kommer på besøk i Folkeparken. Her kan du få gode boktips fra bibliotekaren Tove Nilssen, og selvfølgelig låne bøker. Hvis du ikke har lånekort, er dette den perfekte anledningen til å ordne dette.

Bli med på grafitti-workshop med kunstner André Enger Aas, som har jobbet med utstillingen Verdensfarger som henger i Folkeparken i sommer. Teknikken som er brukt er grafitti kombinert med blant annet sjablong og frihånd. Oppmøte ved Stabburet mellom kl. 13 – 15. Workshopen passer for alle over 12 år.

På sørspissen av Tromsøya finner du byens mest populære utfartsområde. Her ligger også museets friluftsanlegg som er åpent hver søndag i perioden 24. juni til 26. august. Velkommen på omvisning i utstillingene Klunkestua, De kjære vesener og In Cod We Trust:

Gratis omvisning kl. 12.00 på engelsk
Gratis omvisning kl. 15.00 på norsk

Bli med på morsomme aktiviteter for barn hver søndag kl 13 gjennom hele sommersesongen. Stylter, ringkast og andre leker er tilgjengelig hele dagen, både inne og ute.

KAFÉEN I STABBURET er åpen mellom klokken 12.00 og 16.00.