Katalog – Saras Spor

kr 369

I denne boken følger vi Cora/ Saras spor og avtrykk gjennom en rekke korte og lange tekster, samt en mengde fotografier. Artiklene er delvis skrevet av ansatte ved Perspektivet Museum, men har også eksterne forfattere.

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Boken bygger på et omfattende arbeid med Cora Sandel/ Sara Fabricius’ kunst og kunstnerskap de siste årene, der vi blant annet har skapt tre utstillinger: Maledrømmer, Sara og friheten og Saras spor.

Vi har tidligere utgitt en egen verkskatalog over Sara Fabricius sine malerier. I denne boken følger vi andre spor og avtrykk gjennom en rekke korte og lange tekster, samt en mengde fotografier. Artiklene er delvis skrevet av ansatte ved Perspektivet Museum, men har også eksterne forfattere. En av dem er biograf og nestor innenfor arbeid med Sandel/Fabricius Janneken Øverland. Hun tar oss med på en reise med Cora og Sara som har vart i over 50 år.

I boka kan du ellers blant annet lese om Sandels aktualitet (Henning Howlid Wærp), om hva Sandel/Fabricius leste (Aslaug Eidsvik) og om Storgata 95 som utsiktspunkt for å fortelle om Sandel/Fabricius og Tromsøs historie (Marianne A. Olsen).

Boka er redigert av Marthe Fjellestad, Mari Hildung og Marianne A. Olsen.
Design: Hei Yo Studio v/Christopher Ide

Tilleggsinformasjon

Vekt 1100 kg
Dimensjoner 26,5 × 24 × 3 cm

Du liker kanskje også…